Studio

 • Meet our people

  dA je osnovana pre 21 godine. Trenutno zapošljava 80 visokoobrazovanih arhitekata i ViK inženjera, a po potrebi angažujemo veći broj saradnika. dA je tim kvalifikovanih stručnjaka koji je uvek spreman da reši zahtev investitora na stručan način. Raspolazemo znanjem, kapacitetima i tehničkim mogućnostima za rešavanje i najzahtevnijih zadataka koje nam se povere.

 • Jugoslav Janjić
 • Nebojsa Jeremić
 • Vera Živanović
 • Ivan Tošić
 • Katarina Nešković
 • Igor Zajmi
 • Jelena Stanošević
 • Ilija Medenica
 • Kelly

Ilija Medenica

Vodeći projektant hidtrotehničkih instalacija

Ilija Medenica

Kelly

Kelly

Ivan Tošić

Šef biroa za Centralnu aziju

Ivan Tošić

Diplomirao na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nišu 2004. Radio u Srbiji, Crnoj Gori i Ruskoj federaciji, a od 2013. god. radi u D.A. kao koordinator projekata UCA – Univerzitet Centralne Azije.

Profesionalno je usmeren ka vođenju i upravljanju projektima.

Katarina Nešković

Vodeći arhitekta

Katarina Nešković

Završila Arhitektonski fakultet Univerziteta u Novom Sadu, u martu 2006-te godine. Od avgusta 2006. godine radi u firmi D.A. Dizajn Arhitektura kao licencirani projektant Idejnih i Glavnih projekata, koordinator projekata i koautor, različitih tipova objekata-  tržni centri, porodične vile, hoteli, poslovni objekti, školski objekti, sportski objekti, benzinske stanice, rekonstrukcija aerodroma. Posebna interesovanju ka energetski efikasnoj arhitekturi, iz čega ima položen stručni ispit pri Inženjerskoj Komori Srbije i dizajnu svetlosti u arhitekturi.

“Arhitektura je radosna i svetla senka ljudskog života” Ranko Radović

Igor Zajmi

Šef Studija za Srbiju

Igor Zajmi

Diplomirao na Arhitektonskom fakultetu Unirveziteta u Beogradu. Od januara 2006. godine radi u firmi D.A. DIZAJN ARHITEKTURA na poziciji projektant saradnik i koordinator projekata na izradi idejnih i glavnih arhitektonskih projekta.
Pokazuje posebna ineresovanja ka dizajnu i upravljanju projektovanjem.

Jelena Stanošević

Finansiski direktor

Jelena Stanošević

Zavrsila “Beogradsku poslovnu skolu- skola strukovnih studija” smer Menadzer za mala I srednja preduzeca – Ekonomista, kao i ekonomski fakultet „Alfa Univerziteta“ u Beogradu, smer “Revizija I racunovodstvo”.
Zaposlena u firmi od 15.03.2010. godine.

Vera Živanović

Šef biroa

Vera Živanović

Diplomirala na arhitektonskom fakultetu u Beogradu 2004. Radno iskustvo sticala u Srbiji i inostranstvu. Od 2009. zaposlena u DA kao licencirani projektant idejnih i glavnih projekata, koordinator projekata i koautor vise komercijalnih, distributivnih, stambenih, hotelsko – ugostiteljskih I drugih objekata. Posebna interesovanja vezana za upravljanje projektovanjem i dizajn enterijera.

Jugoslav Janjić

Direktor i partner

Jugoslav Janjić

Gospodin Janjic je diplomirao Arhikteturu na Beogradskom Univerzitetu 1984 godine. Arhitektonskim projektovanjem se bavi vise od 25 godina. Karijeru je gradio u vise preduzeca: Energoprojekt, Arkon, Invest biro, IBI inzenjering, KONI konsalting i Omni Projekt. Posebna interesovanja za primenu moderne arhitekture u strogom jezgru grada.

Nebojsa Jeremić

Direktor i partner

Nebojsa Jeremić

Gospodin Jeremic je diplomirao Arhikteturu na Beogradskom Univerzitetu 1989 godine. Arhitektonskim projektovanjem se bavi vise od 20 godina. Karijeru je gradio u vise domacih preduzeca: Arkon, Energoprojekt i Omni Projekt; kao i u stranim: Pantic Architect, Harare, Zimbabwe I PC Art, Lisabon i Portugal. D.A. DIZAJN ARHITEKTURA je nastala posle visegodisnjeg prijateljstva dva danasnja partnera, kao i zajednockog rada u drugim preduzecima.